انتگرال فازی برای توابع یکنواونامساوی نوع چی بی شف فازی
پایان نامه
- وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه مراغه - دانشکده علوم پایه
- نویسنده سیدجمال موسوی قیداری
- استاد راهنما بیاض دارابی اصغر رحیمی
- تعداد صفحات: ۱۵ صفحه ی اول
- سال انتشار 1391
چکیده
پایان نامه حاضر برخی تعاریف و خواص اساسی برای اندازه فازی، توابع اندازه پذیر فازی و انتگرال فازی ارائه می دهد و همچنین خواص اساسی انتگرال سوگینو را مورد بررسی قرار می دهد. برخی کران های بالای مطلوب برای انتگرال سوگینوی توابع یکنوا ارائه شده و نیز در ادامه یک نامساوی از نوع چی بی شف برای انتگرال سوگینو نشان داده می شود. سپس نتایج قبلی فلورس- فرانیولیک و رومن- فلورس در نامساوی نوع چی بی شف انتگرال های فازی تعمیم داده شده اند وبالاخره به عنوان یک کاربرد، نامساوی استولارسکی فازی بررسی شده است.
منابع مشابه
توسیع عمومی از نامساوی های چی بی شف برای انتگرال های سوگینو و انتگرال های فازی شبه نرم دار
در این پایان نامه سعی داریم تعمیمی از نامساوی چی بی شف را برای انتگرل های سوگینو ارائه دهیم و در ادامه نامساوی چی بی شف را برای انتگرال های شبه نرم دار، روی فضاهای مجرد اثبات کنیم.
تعمیم نامساوی چی بی شف برای انتگرال های سوگینو
نامساوی چی بی شف برای انتگرال های سوگینو تاکنون بطور گسترده مطالعه شده اند. در این پایان نامه این انتگرال ها در حالت خاص به خط حقیقی و عملگر ضرب محدود شده اند.
15 صفحه اولنامساوی چی بی شف برای انتگرال های سوگینو
در این پایان نامه، نامساوی چی بی شف برای انتگرال های سوگینو روی فضای اندازه فازی دلخواه بررسی می شود.انواع دیگری از نامساوی چی بی شف تحت شرایط خاص مورد بررسی قرار می گیرند. در ادامه، نتایج به دست آمده برای توابع هم یکنوا وتوابع s- تجزیه پذیر بیان می گردد. بالاخره، نامساوی چی بی شف و مارکوف را برای شبه انتگرال ها تعمیم می دهیم.
نامساوی چی بی شف برای شبه انتگرال ها
در این پایان نامه نامساوی چی بی شف برای شبه انتگرال ها بیان و اثبات می شود. در پایان صورت قوی تری از نامساوی چی بی شف برای شبه انتگرال ها بیان و اثبات می شود.
تعمیم نامساوی چی بی شف برای انتگرالهای فازی نیم(هم) نرمها
در این پایانامه، مفاهیمی مانند فضاهای اندازه پذیر، توابع اندازه پذیر، انتگرال سوگینو تعریف و خواص اساسی انتگرال های سوگینو بیان واثبات می شودو همچنین مفاهیمی چون، نرم، هم نرم، t-نرم، s-هم نرم و تعریف انتگرال های فازی شبه نرم وشبه هم نرم بیان و برخی قضایای اساسی مرتبط به آنها توسیع داده می شود.
بهکارگیری موجک چبیشف نوع دوم در حل عددی معادلات انتگرال فردهلم خطی فازی نوع دوم
در این مقاله، حل عددی معادلات انتگرال فردهلم فازی نوع دوم با بهکارگیری موجک چبیشف نوع دوم را مورد بررسی قرار میدهیم. پس از بیان تعاریف مقدماتی مرتبط با معادلات فازی و نیز ویژگیهای اولیه موجک چبیشف نوع دوم، فرم پارامتری معادلات انتگرال فردهلم فازی نوع دوم، که در واقع دستگاهی از معادلات انتگرال فردهلم خطی در حالت غیرفازی است را معرفی مینماییم. سپس با بهکارگیری موجک چبیشف نوع دوم و به...
متن کاملمنابع من
با ذخیره ی این منبع در منابع من، دسترسی به آن را برای استفاده های بعدی آسان تر کنید
ذخیره در منابع من قبلا به منابع من ذحیره شده{@ msg_add @}
نوع سند: پایان نامه
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه مراغه - دانشکده علوم پایه
کلمات کلیدی
میزبانی شده توسط پلتفرم ابری doprax.com
copyright © 2015-2023